El CN Manresa Fibracat guanya al GEiEG i manté la lluita pel subcampionat (8-14)

Les manresanes han estat molt superiors durant tot el partit

El CN Manresa Fibracat ha aconseguit dues victòries en 24 hores
El CN Manresa Fibracat ha aconseguit dues victòries en 24 hores | Simón Noguera
19 de març del 2023
Actualitzat a les 9:54h
Gairebé sense temps per recuperar-se del partit contra l'AE Santa Eulàlia de divendres, el CN Manresa Fibracat ha tornat a jugar aquest dissabte, a la piscina del GEiEG de Girona, i ha encadenat la segona victòria en 24 hores, 8-14, que l'afiança en la lluita per la segona posició de la taula.

Les del CN Manresa Fibracat van sortir decidides a superar un rival que les va sorprendre en el partit d'anada a Manresa. El primer quart ja ha estat per les de López. Amb gols de Quirante, Piqué i Gonzàlez han completat els vuit minuts inicials amb avantatge 1-3.

Similar ha estat el segon període, que ha finalitzat 2-4, amb dos gols de Piqué, completats per Quirante i Peirón, que permetien arribar a l'equador del partit amb un clar avantatge de 3-7.

Després del canvi de camp, les de López no han afluixat i amb un parcial de 1-4, han sentenciat el partit. Els gols bagencs han estat obra de Toribio, Gonzalez, dos, i Peirón.

Amb tot decidit, el darrer quart ha estat el més golejador per part de les locals, però sense que les de la Catalunya Central els permetessin apuntar-se el parcial, amb gols de les manresanes anotats per Quirante, dos, i Gonzàlez,

El resultat permet a les bagenques continuar en el tercer lloc de la classificació a dos triomfs del CN Montjuïc, segon classificat en aquets moment.