El Programa Orienta organiza una xerrada-taller sobre com afrontar una entrevista laboral

Tindrà lloc al Casal Cívic i Comunitari de la Mión-Puigberenguer aquest dimarts a la tarda

El taller es portarà a terme aquest dimarts
El taller es portarà a terme aquest dimarts | Arxiu
Redacció
27 de febrer del 2023
Actualitzat a les 15:17h
Aquest dimarts a les 4 de la tarda tindrà lloc la xerrada-taller sobre Com afrontar una entrevista laboral al Casal Cívic i Comunitari de la Mión-Puigberenguer, a càrrec d'Eulàlia Castelló, prospectora del Programa Orienta. L'objectiu d'aquesta xerrada-taller és donar les eines a qualsevol persona interessada per poder afrontar una entrevista laboral. L'accés a la xerrada és gratuït amb inscripció prèvia. 

Aquesta xerrada s'emmarca dins les actuacions del Programa Orienta gestionat per GEDI Gestió i Disseny SCCL. El Programa Orienta s'ubica dins l'àmbit d'inserció laboral de la cooperativa, en la que es despleguen diversitat de programes i serveis que promouen la inserció laboral i social de les persones. El programa, compta amb equips tècnics d'orientació enfocats a la millora de les competències, habilitats i aptituds i proposa oferir una atenció integral, individualitzada i de qualitat per a la millora de l'ocupabilitat de les persones. 

Aquesta actuació, està promoguda i impulsada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE). Les accions són sense cost per a les persones participants i les persones interessades es poden adreçar a l'Oficina de Treball corresponent, o bé a la seu de GEDI al carrer del Bruc, 59 de Manresa o al tel. 609 64 88 82.

Poden participar al Programa Orienta les persones demandants d'ocupació en situació d'atur i les persones treballadores en situació de precarietat laboral, només cal que la persona estigui inscrita al SOC en el moment de començar el programa.