Salvador Illa acompanya Enric Campàs en la seva presentació d'alcaldable del PSC al Pont de Vilomara

Durant l'acte es van homenatjar els alcaldes i tots els regidors que els socialistes han tingut al poble des de les eleccions de 1979

L'exalcalde Cecilio Rodríguez, amb Enric Campàs i Salvador Illa
L'exalcalde Cecilio Rodríguez, amb Enric Campàs i Salvador Illa | PSC
Redacció
26 de febrer del 2023
Actualitzat el 27 de febrer a les 21:13h
El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, va acompanyar divendres d'alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort, Enric Campàs, en la presentació de la seva candidatura a la reelecció a les properes eleccions municipals de maig.

Ho va fer en un acte que va servir, també, per homenatjar els alcaldes i tots els regidors que la formació ha tingut al municipi des de les primeres eleccions després del franquisme, el 1979, fins a l'actual mandat, període en què ha ostentat el govern municipal de forma ininterrompuda. A l'acte s'hi van aplegar alcaldes, regidors i candidats socialistes d'altres municipis de la comarca.

Els regidors, i en especial els tres alcaldes, Cecilio Rodríguez Carmona, Evaristo de la Torre i Cecilio Rodríguez Martín, van rebre un record de mans de l'actual alcalde i del Primer Secretari del PSC en forma d'un dibuix a color de l'artista local Rubén Morales

A continuació, Bea Moreno, tinent d'alcalde de l'Ajuntament, va fer la glosa de l'actual alcalde i candidat a revalidar el càrrec, Enric Campàs, i va recordar la dificultosa gestió de la pandèmia i de l'incendi del passat estiu.

Enric Campàs va repassar els quatre anys de mandat, exposant les principals mesures per la lluita contra la pandèmia i contra la destrucció produïda pels incendis del passat estiu. "Una doble lluita que no ha suposat deixar enrere altres projectes que necessitaven atenció i dedicació", va assegurar.

Salvador Illa, per la seva part, va afirmar que "el gran repte" del 28 de maig "passa per consolidar i ampliar la presència del PSC en el màxim de municipis possible, per així facilitar l'entrada del partit al Govern de la Generalitat".