Sant Vicenç de Castellet estrena dues noves càmeres de matrícules i set de videovigilàcia

Els dispositius ubicats als accessos principals del municipi, compten amb el sistema de lectura de matrícules de vehicles

Una de les noves càmeres instal·lades a Sant Vicenç de Castellet
Una de les noves càmeres instal·lades a Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
24 de febrer del 2023
Actualitzat a les 16:54h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha posat en funcionament noves càmeres de vídeo en espais estratègics del municipi. El projecte forma part del capítol d’inversions del pressupost de l’any passat i ha permès la instal·lació d’un total de nou càmeres.

Dos dels dispositius compten amb un sistema de lectura de matrícules de vehicles i, concretament, s’ubiquen al pont d’accés a Sant Vicenç de Castellet i al carrer Eduardo Peña que funciona com a porta d’entrada des del Pont de Vilomara.
 

Set càmeres de 360 graus

Les altres set càmeres de videovigilància tenen una base giratòria de 360 graus i s’han instal·lat a la pujada d’accés als polígons Les Vives-Casacuberta, al polígon Clot del Tufau, a la pujada del Ciment (accés a la Balconada), a la confluència de l’Avinguda Secretari Canal i el carrer Creixell, a la Plaça Clavé i al carrer Maria Àngels Anglada (Polígon Les Vives).

El consistori ha invertit un total de 40.129 euros en l’adquisició de les càmeres de vigilància. L’Ajuntament preveu ampliar el nombre de dispositius aquest any en el marc del capítol d’inversions del pressupost de 2023. Amb aquestes noves càmeres, el municipi ja en té una dotzena.