21
de febrer
del
2023
Actualitzat
a les
10:41h
El Campió World Chocolate Masters 2022, Compartir Barcelona o Pavicsa, són alguns dels convidats al congrés anual Gastrofòrum Joviat que organitzarà l'escola d'hoteleria per al seu alumnat els propers dijous i divendres, 23 i 24 de febrer.
El Gastrofòrum Joviat és el congrés anual sobre gastronomia, cuina, sala i pastisseria que reuneix a professionals experts i de renom en un intercanvi de coneixements promogut per Joviat Hoteleria i que enguany arriba a la seva 17a edició.
L'escola d'hoteleria torna a demostrar el seu poder de convocatòria en aquest congrés, que enguany agrupa una quinzena de professionals que explicaran tècniques, faran demostracions i compartiran experiències en el seu negoci per inspirar l'alumnat de Joviat dels Cicles de Formació de Grau Mitjà de Cuina i Sala, Grau Mitjà de Pastisseria, Forneria i Confiteria, i Grau Superior de Direcció en Cuina.
El Gastrofòrum Joviat és el congrés anual sobre gastronomia, cuina, sala i pastisseria que reuneix a professionals experts i de renom en un intercanvi de coneixements promogut per Joviat Hoteleria i que enguany arriba a la seva 17a edició.
L'escola d'hoteleria torna a demostrar el seu poder de convocatòria en aquest congrés, que enguany agrupa una quinzena de professionals que explicaran tècniques, faran demostracions i compartiran experiències en el seu negoci per inspirar l'alumnat de Joviat dels Cicles de Formació de Grau Mitjà de Cuina i Sala, Grau Mitjà de Pastisseria, Forneria i Confiteria, i Grau Superior de Direcció en Cuina.
Programa del Gastrofòrum Joviat
Dijous, 23 de febrer
Divendres, 24 de febrer
Dijous, 23 de febrer
- Nil Dulcet, de Compartir Barcelona
- Zircular Foods, proteïna vegetal
- Sosa Ingredients - Guillem Corral - productes per a la gastronomia
- Martí Gozalbo, de restaurant Ca l'Amador
- L'alumnat de Direcció en cuina amb: Especejament d'una mitjana; aprofitament i rendiments a cuina; xocolata i vi; gestió de la carta de vins, i la cervesa
Divendres, 24 de febrer
- Lluc Crusellas, de El Carme Pastisseria, i campió World Chocolate Masters 2022
- Miquel Serrano, de Pavicsa, obrador de pa
- Legumechef - Natalie Jewel
- Tòfones Soler
- E2S: la recepta per triomfar a Instagram
- Kopper Cress - Annette Abstoss
- Aniol Franciso de Pa i Punt - emprenedoria