Els millors experts en hoteleria es tornaran a reunir en el Gastrofòrum Joviat

El congrés anual sobre gastronomia, cuina, sala i pastisseria destinat a alumnes d'hoteleria de l'escola se celebrarà dijous i divendres

Imatge d'arxiu del Gastrofòrum Joviat de 2022
Imatge d'arxiu del Gastrofòrum Joviat de 2022 | Joviat
Redacció
21 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:41h
El Campió World Chocolate Masters 2022, Compartir Barcelona o Pavicsa, són alguns dels convidats al congrés anual Gastrofòrum Joviat que organitzarà l'escola d'hoteleria per al seu alumnat els propers dijous i divendres, 23 i 24 de febrer.

El Gastrofòrum Joviat és el congrés anual sobre gastronomia, cuina, sala i pastisseria que reuneix a professionals experts i de renom en un intercanvi de coneixements promogut per Joviat Hoteleria i que enguany arriba a la seva 17a edició.

L'escola d'hoteleria torna a demostrar el seu poder de convocatòria en aquest congrés, que enguany agrupa una quinzena de professionals que explicaran tècniques, faran demostracions i compartiran experiències en el seu negoci per inspirar l'alumnat de Joviat dels Cicles de Formació de Grau Mitjà de Cuina i Sala, Grau Mitjà de Pastisseria, Forneria i Confiteria, i Grau Superior de Direcció en Cuina.

Programa del Gastrofòrum Joviat
Dijous, 23 de febrer
  • Nil Dulcet, de Compartir Barcelona
  • Zircular Foods, proteïna vegetal
  • Sosa Ingredients - Guillem Corral - productes per a la gastronomia
  • Martí Gozalbo, de restaurant Ca l'Amador
  • L'alumnat de Direcció en cuina amb: Especejament d'una mitjana; aprofitament i rendiments a cuina; xocolata i vi; gestió de la carta de vins, i la cervesa

Divendres, 24 de febrer
  • Lluc Crusellas, de El Carme Pastisseria, i campió World Chocolate Masters 2022
  • Miquel Serrano, de Pavicsa, obrador de pa
  • Legumechef - Natalie Jewel
  • Tòfones Soler
  • E2S: la recepta per triomfar a Instagram
  • Kopper Cress - Annette Abstoss
  • Aniol Franciso de Pa i Punt - emprenedoria