Divendres s'inaugurarà el nou edifici de l'escola La Serreta de Santpedor

Amb la presència de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray

Nou edifici de l'Escola La Serreta, en una imatge de desembre passat
Nou edifici de l'Escola La Serreta, en una imatge de desembre passat | AjStp
Redacció
21 de febrer del 2023
Actualitzat a les 9:55h
La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el conseller d'educació, Josep Gonzàlez-Cambray, seran aquest divendres a Santpedor per inaugurar el nou edifici de l'escola La Serreta, que es va posar en funcionament aquest inici d'any. Els acompanyaran l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina, el regidor d'Educació, Agustí Comas, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol, la directora dels Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix, i el director de l'escola La Serreta, Guifré Dalmau.

La visita institucional començarà a les 2 del migdia amb un dinar a la mateixa escola amb les direccions dels centres educatius del municipi. A partir de les 4 de la tarda es farà la descoberta de la placa commemorativa i la inauguració del centre, que estarà obert a les famílies. L'acte acabarà amb un berenar, jocs i una visita a les instal·lacions oberta a tota la ciutadania.

Els dos consellers acabaran la visita a l'Ajuntament, on signaran el llibre d'honor acompanyats per l'alcalde, el regidor d'Educació, Agustí Comas, i altres membres del Consistori. 
Arxivat a