El CE Manresa oblida la crisi de resultats a Terrassa i torna a ser en «play off» (1-3)

Els gols de Larrosa, Sureda i Noah donen l'esperada victòria als blanc-i-vermells davant d'un rival directe

Jugadors i equip tècnic del CE Manresa celebrant la victòria a Terrassa
Jugadors i equip tècnic del CE Manresa celebrant la victòria a Terrassa | CEM
19 de febrer del 2023
Actualitzat a les 21:02h
L'estrena com a golejador manresà de Larrosa, el gol en la primera pilota que ha tocat de Sureda, i el gol a la perseverança de Noah han donat la victòria al CE Manresa aquest diumenge a la tarda al camp del Terrassa FC, un rival directe al grup 3 de Segona RFEF. A més de significar tres punts, la victòria dona el goal average particular als homes de Ferran Costa. que tornen a ser en zona de play off després de pujar tres posicions, fins a la cinquena, d'una tacada.

Els del Bages arribaven a Terrassa amb l'equip en quadre: Miguel Martínez i Pau Darbra sancionats, i Reina, Moha, Salva, Uri i Castanyer lesionats. A més, Marc Martínez es quedava a la banqueta per precaució.

Tots dos equips arribaven a l'enfrontament d'aquesta jornada immersos en una crisi de resultats que era més important per als visitants que per als locals. El CE Manresa havia sumat 5 punts en les darreres 9 jornades, i el Terrassa FC havia encadenat un empat i dues derrotes consecutives.

Els bagencs han fet un partit molt complet a l'Estadi Olímpic de Terrassa contra un equip que arribava al partit amb els mateixos punts que els del Bages. Tot i que el joc i les oportunitats han estat molt repartides, el CE Manresa ha estat, de seguida, més encertat de cara a porteria.

Abans del primer quart d'hora, Toni Larrosa s'ha estrenat amb la samarreta blanc-i-vermella amb un gol molt ajustat al pal esquerre del porter egarenc després de rebre una pilota a la frontal de l'àrea. Era el minut 12, i els manresans es posaven per davant. El control del partit s'ha mantingut igualat fins al minut 31, que Joel Priego ha rematat a les mans del porter una pilota que havia començat a conduir al seu camp. Amb equilibri en el joc, seriositat en el control dels de Ferran Costa, i avantatge manresà, s'ha arribat al descans.

Quan es portava un quart d'hora de la represa, el míster ha fet sortir Toni Sureda al terreny de joc i en la primera pilota que ha tocat ha fet el segon per als blanc-i-vermells. Era el minut 62 i el partit es posava molt de cara per als manresans, tot i que encara quedava mitja hora de joc.

Deu minuts més tard, en el 73, Noah s'ha plantat davant del porter i tot i que el primer xut ha anat al ninot, el rebuig si que ha estat aprofitat per sentenciar el partit a favor dels del Bages. Era un 0-3 que feia justícia a l'esforç dels jugadors d'aquestes deu últimes difícils jornades per als manresans.

Ja a les acaballes del partit, al minut 85, Jordi Cano ha marcat el gol de l'honor per als locals, que han encarat els minuts afegits amb dos homes menys al terreny per l'expulsió de Jouad i Sergi al minut 89.

Amb aquesta victòria, el CE Manresa treu tres punts al propi Terrassa FC i es torna a posar en posició de play off, cinquè a la taula, després de les derrotes d'Hércules i Formentera. La propera setmana, el CE Manresa rebrà el Lleida Esportiu al Congost. Serà diumenge a les 12 del migdia.