Detenen tres homes a Manresa per dos robatoris en una benzinera

Mentre els empaitaven els Mossos es van saltar semàfors en vermell, van anar en direcció contrària i van intentar envestir el vehicle policial

El turisme usat en la fugida, un cop interceptat
El turisme usat en la fugida, un cop interceptat | Mossos
Redacció
07 de febrer del 2023
Actualitzat el 08 de febrer a les 10:24h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir dilluns tres homes, de 55, 34 i 21 anys, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força, un en grau de temptativa, i atemptat contra els agents de l'autoritat. A un d'ells també se'l va denunciar per conducció temerària i conduir sense permís per pèrdua de vigència de punts.

A la matinada, els Mossos van rebre l'avís per un intent de robatori en una gasolinera de Calaf. Ràpidament, es va informar les patrulles de la zona de la descripció dels presumptes autors i del vehicle utilitzat en els fets.

Pels volts de les tres de la matinada, una dotació policial del Bages va veure el vehicle implicat a l'avinguda Països Catalans de Manresa. Quan s'hi van apropar, el conductor va accelerar la marxa i va fugir per dins de Manresa. Durant la fugida es va saltar semàfors en vermell, va anar en direcció contrària i va intentar envestir el vehicle policial fins que la patrulla el va poder interceptar.

Un cop aturat, els tres ocupants van fugir corrent en diverses direccions, però els agents els van poder interceptar i detenir.

Tots tres van quedar detinguts per una temptativa de robatori amb força a la gasolinera i per atemptat contra els agents de l'autoritat. Al conductor també se'l va denunciar per conducció temerària i sense permís per pèrdua de vigència de punts.

Posteriorment, els Mossos van esbrinar que els autors també estan implicats en un altre robatori amb força comès el 29 de gener a la mateixa gasolinera.

Els detinguts han passat aquest dimecres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa, que els ha deixat en llibertat amb càrrecs.