Felip Echarri serà l'alcaldable de Junts a Sant Fruitós de Bages a les eleccions de maig

De 53 anys, és l'actual primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Educació i Noves Tecnologies de l'Ajuntament

Felip Echarri, alcaldable de Junts a Sant Fruitós
Felip Echarri, alcaldable de Junts a Sant Fruitós | Arxiu particular
Redacció
03 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:28h
L'actual regidor i primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Felip Echarri, ha estat escollit per Junts per ser el cap de llista de la formació a les properes eleccions municipals de maig.

Durant aquest últim manat, Echarri ha estat al capdavant de les regidories de Promoció Econòmica, Educació i Noves Tecnologies, on ha treballat per impulsar nous projectes destacats en els tres àmbits.

Felip Echarri, de 53 anys, és mestre d'educació primària i ha desenvolupat la seva activitat professional com a mestre a Sant Fruitós i s'ha especialitzat en tecnologia educativa liderant projectes innovadors en aquest àmbit tant a Catalunya com a l'Estat. El seu caràcter emprenedor l'ha portat també a iniciar projectes empresarials en els àmbits educatius i tecnològics. En el vessant cultural i social ha participat i col·laborat amb associacions del municipi i AFA'S.