L'ampliació del pont de Tordell de Súria començarà la setmana que ve

La nova passera per a vianants permetrà enllaçar la zona del rieral de Tordell amb el nou passeig que arribarà fins al barri del Fusteret

Previsualització de l'ampliació de la passera per a vianants al pont de Tordell de Súria
Previsualització de l'ampliació de la passera per a vianants al pont de Tordell de Súria | ICL
Redacció
27 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:17h
El Projecte d'Urbanització de l'entorn del rieral de Tordell i millora de l'entrada sud de Súria, finançat íntegrament per ICL Iberia, encara la seva recta final. Una de les darreres actuacions és la construcció de la nova passera per a vianants al pont de Tordell de Súria, situat al costat de la rotonda, que començarà el proper dilluns. Es tracta d'unes obres complementàries que s’afegeixen segons petició de l’Ajuntament de Súria i que permetran la millora de la seguretat viària així com la pacificació de l'encreuament del barri del Fusteret que havien demanat els veïns, que ha comptat amb el compromís de l'empresa i l'Ajuntament surienc. Els treballs es realitzen conjuntament amb les fases 3 i 4 del projecte.

L'actuació que durà a terme ICL Iberia, suposarà l'ocupació d'una part de la calçada del pont fins al dia 14 d'abril, de manera que, per no interrompre el trànsit d'entrada i sortida de Súria, es realitzarà un pas alternatiu mitjançant semàfors. A més, de forma excepcional i durant només sis dies caldrà el tall total de la circulació per la calçada del pont. Per minimitzar l'afectació viària aquests talls es faran en horari nocturn, de les 22 hores fins a les 6.45 hores del matí amb un pas alternatiu d'entrada i sortida de Súria pel vial d'accés a les instal·lacions d'ICL, que serà degudament senyalitzat. Aquests talls integrals de circulació pel pont tindran el lloc els dies 2, 9 i 28 de febrer, i els dies 13, 14 i 15 de març.

L'ampliació del pont del Tordell permetrà eixamplar la zona de vianants (vorera de la part est del pont) fins arribar a una amplada total de 2,70 metres i suposarà al mateix temps una connexió amb el nou passeig que enllaça amb el barri del Fusteret, actualment en construcció, millorant i augmentant les mesures de seguretat d'un camí molt utilitzat per tots els veïns del municipi. El projecte compta amb una inversió total de l'empresa minera de prop de 4 milions d'euros.
Arxivat a