L'escola Sant Ignasi va recaptar més de 500 euros en actes solidaris durant el 2022

Part dels diners es van aconseguir gràcies a la Caminada Nocturna solidària celebrada el passat 16 de desembre a favor de "La Marató"

L'escola Sant Ignasi de Manresa va organitzar una Caminada Nocturna solidària
L'escola Sant Ignasi de Manresa va organitzar una Caminada Nocturna solidària | ESI
Redacció
23 de gener del 2023
Actualitzat a la 13:45h
Alumnes, mestres i personal de l'Escola Sant Ignasi de Manresa han aconseguit més de 500 euros en activitats solidàries al llarg de l'any 2022. Van recaptar 454 euros a favor de La Marató de TV3 de l'any passat, destinada a la salut cardiovascular.

Part dels diners es van aconseguir gràcies a la Caminada Nocturna solidària celebrada el passat 16 de desembre. L'esdeveniment, que es consolida juntament amb altres que organitza el centre durant l'any, demostra les ganes de contribuir de les famílies. Es va aconseguir vendre les 200 polseres posades a la venda i la participació de mes de 170 persones en la caminada. 

L'altra activitat que ha permès engrossir la donació formava part del projecte dels nens i nenes de P5A Per què el cor fa pum pum?, a partir de la creació i venda d'uns imants en forma de cor.

L'altra entitat amb la que ha col·laborat l'escola durant el passat 2022 es l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, amb l'organització d'una xocolatada solidària i gràcies a la qual es van recollir 168 euros per lluitar contra el càncer infantil.