Quim Masferrer i el castell de focs, protagonitzaran la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç

Per primera vegada el pregó institucional anirà a càrrec dels membres del Consell d'Infants del municipi

Quim Masferrer serà un dels protagonistes de la Festa Major a Sant Vicenç
Quim Masferrer serà un dels protagonistes de la Festa Major a Sant Vicenç | Arxiu
Redacció
17 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:02h
Sant Vicenç de Castellet estrenarà divendres els actes de la Festa Major d'Hivern amb l'obertura de l'exposició Sant Vicenç, al natural a la Biblioteca. Durant quatre dies el municipi viurà la Festa Major d'Hivern en què destaca el monòleg del Quim Masferrer, el castell de focs i les novetats del correfoc infantil. L'espectacle Bona gent es podrà veure dissabte al vespre a Cal Soler amb dues sessions a les 17 i 19.30 hores, respectivament després d'esgotar les entrades de la primera representació.

Aquesta serà la primera vegada que es programa el castell de focs en el marc de la Festa Major d'Hivern i es podrà seguir des de l'Espai 1 d'Octubre diumenge al vespre. Pel que fa al correfoc infantil, La Llegenda de Castellet de dissabte a la tarda inclourà una mostra de foc més dinàmica en què el públic infantil podrà participar en la segona part de l'espectacle. El correfoc tindrà lloc a la plaça Onze de Setembre amb protagonisme per als nens i nenes de 6 a 12 anys i tot el bestiari.

Música i pregó institucional
El concert jove a Cal Soler divendres a la nit anirà a càrrec del grup Red Hot Chili Covers, La Tropical i la participació d'un DJ. Diumenge se celebrarà el pregó institucional que aquest any estarà protagonitzat pels membres del Consell d'Infants de Sant Vicenç de Castellet que des del curs passat treballen per fer aportacions a les polítiques de l'Ajuntament. El ball de Festa Major, amb l'orquestra La Montecarlo, serà l'altre reclam de la jornada de diumenge.

Els actes continuaran dilluns amb l'espectacle familiar del cicle Petit AteneuDesperta! de la companyia Jordi del Rio que combina l'humor i la imaginació. El programa d'actes, que s'ha repartit a totes les cases del municipi, incorpora un 2x1 vàlid per assistir a aquest muntatge que vendrà les entrades a taquilles el mateix diumenge a un preu de tres euros. També es farà la presentació de la ruta Comerços a la Memòria i, a la tarda, l'audició de sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell