El CE Manresa no pot sorprendre el líder a Terol (1-0)

En un partit sense oportunitats clares, els blanc-i-vermells perden per lesió Javi López i Marc Martínez

El CE Manresa ha perdut a Terol
El CE Manresa ha perdut a Terol | CD Teruel
08 de gener del 2023
Actualitzat el 09 de gener a les 12:07h
El CD Teruel arribava a l'enfrontament contra el CE Manresa com a líder amb nou victòries, però totes elles aconseguides per la mínima, i com si fos l'obra de Gabriel García MárquezCrónica de una muerte anunciada, ha derrotat els bagencs amb un sol gol i sense gaire lluïment. Els de Ferran Costa, per la seva banda, han batallat el domini de la pilota aconseguint-ho per moments, però han mostrat falta de profunditat en els darrers metres. Com a notes positives, el debut de Miguel Martínez i Toni Peris. Les negatives, les lesions de Javi López i Marc Martínez.

Excepte pel gol i per tres rematades locals gairebé seguides salvades per Óscar Pulido al segon període, el partit ha estat exempt d'oportunitats clares des de bon començament. Al minut 3, el local Julen xutava desviat des de fora l'àrea. El partit ha començat amb domini compartit i més profunditat aragonesa, tot i que sense arribar a porteria. Al 17, Noah ha arribat tard a una centrada que ha blocat el porter del Teruel.

El joc de mig camp ha continuat fins al minut 33, en què un rebuig a l'àrea ha caigut a les botes de Guille que ha batut Pulido en el que seria l'únic gol del partit. El matx ha continuat fins a la mitja part amb la mateixa dinàmica. Abans d'arribar al descans, però, un xoc entre Javi López i un defensa local quan batallaven la pilota per dalt ha acabat amb el manresà lesionat, que ha hagut de ser substituït per Pau Darbra.

El segon període ha començat com ha finalitzat el primer. No corria el minut 10, que Marc Martínez ha caigut lesionat en una entrada i ha estat substituït per Miguel Martínez, que debutava amb la samarreta blanc-i-vermella. L'altre fitxatge d'hivern, Toni Peris, havia entrat a l'onze inicial.

El Teruel, que ha fet pressió a la sortida de la pilota des de la porteria manresana tot el partit, ha estat a punt de veure recompensada la seva estratègia al minut 22 quan han robat una pilota en atac i una fantàstica estirada de Pulido ha enviat la pilota a córner. Un minut més tard el porter manresà ha tornat a salvar l'equip amb una nova aturada a xut des de dins de l'àrea. Per completar la trilogia d'intervencions, al minut 25, Pulido ha tornat a refusar una rematada local a boca de canó.

Després d'aquestes tres oportunitats gairebé consecutives, el domini de la pilota ha caigut lleugerament cap a la part manresana que, com és habitual, ha lluitat el partit fins a l'últim instant, però sense profunditat per aconseguir incomodar els locals.

Al finalitzar el partit, l'àrea de comunicació del CE Manresa ha informat que Javi López té una lesió al turmell i Marc Martínez al bessó. Aquesta setmana s'hi faran proves per determinar l'abast de les lesions.

Amb aquesta derrota, el CE Manresa acumula quatre jornades consecutives sense vèncer, però es manté en places de play-off. La propera jornada rebrà l'Ebro, diumenge a les 12 del migdia al Congost.

- Resultats i classificació