La Cavalcada de Reis de Sant Vicenç de Castellet repartirà la xifra rècord de 700 quilos de caramels

Un espectacle de pirotècnia rebrà la comitiva que entrarà pel pont d'accés al municipi a 2/4 de 7 de la tarda en un recorregut sense parades i amb el punt final a la plaça Clavé

Adriana Delgado oferirà la clau màgica als Reis d'Orient
Adriana Delgado oferirà la clau màgica als Reis d'Orient | Frederic Esteve
Redacció
04 de gener del 2023
Actualitzat el 06 de gener a les 10:50h
Sant Vicenç de Castellet repartirà la xifra rècord de 700 quilos de caramels per acompanyar la Cavalcada dels Reis d'Orient aquest dijous a la tarda. Ses Majestats entraran pel pont d'accés al municipi a 2/4 de 7 de la tarda en una comitiva que mobilitzarà unes 150 persones i que serà rebuda amb un espectacle de pirotècnia. La Cavalcada inclourà millores en algunes de les carrosses que seran més ecològiques en què se substituiran els antics generadors per noves bateries.

Recorregut sense aturades
El recorregut tindrà una durada de dues hores, resseguirà els carrers principals del municipi i es farà sense aturades. La comitiva passarà per la plaça de la Generalitat i el carrer Gran abans d'avançar cap als carrers Puigdollers, Rosa Sensat i l'entorn de l'Escola FEDAC. La Cavalcada arribarà fins a la zona de l'Institut i el carrer Pirineu abans d'enfilar el camí de tornada cap a la Plaça Clavé. Aquí, Ses Majestats rebran les claus de totes les llars del municipi per part de l'alcaldessa Adriana Delgado i adreçaran unes paraules a tot el públic.

La nit del 5 de gener és organitzada des de l'Associació Comissió Cavalcada de Reis de Sant Vicenç de Castellet amb el suport de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.