L'Escola Montserrat de Sant Vicenç també instal·la un dispensador de productes menstruals

El dispensador, de l'empresa Green Umbrella, ofereix productes menstruals de màxima qualitat

L'Escola Montserrat ha instal·lat un dispensador de productes de menstruació
L'Escola Montserrat ha instal·lat un dispensador de productes de menstruació | Escola Montserrat
Redacció
30 de novembre del 2022
Actualitzat a les 15:23h
Les dones de l'Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet ja tenen a la seva disposició un dispensador de productes menstruals creat per tal que, en el seu lloc d'estudi o de treball, tinguin accés garantit a productes menstruals saludables i sostenibles.

D'aquesta manera, l'Escola Montserrat es converteix en un dels primers centres formatius del territori en oferir aquest servei a les seves instal·lacions. Segons el seu director, Dani Mauriz, "es tracta de facilitar que les dones tinguin a l'abast, dins la mateixa Escola, productes gratuïts, i que no hagi de demanar-los a les companyes ni sortir corrents a comprar-ne".

El dispensador, de l'empresa Green Umbrella, ofereix productes menstruals de màxima qualitat (de cotó 100% orgànic): tampons, compreses i aplicador de tampons reutilitzable.

L'objectiu de Menstrual Point, un moviment social creat per millorar la salut de la dona, és contribuir al benestar dels treballadors creant espais de treball realment inclusius, saludables i sostenibles.