El Grup Via CB Artés s'emporta el derby bagenc contra la Salle S. Gol (78-86)

El Terra Endins CB Vilatorrada perd a la pista del CB Ipsi després de dominar fins al descans (76-57)

El CB Artés ha guanyat a la pista de la Salle Manresa
El CB Artés ha guanyat a la pista de la Salle Manresa | Hasmukh Kerai
12 de novembre del 2022
Actualitzat a les 23:28h
El Grup Via CB Artés s'ha endut la victòria en el derby bagenc de la jornada a la pista de la Salle Manresa S. Gol, 78-86, en un partit que ha dominat des del principi i en què ha tingut una màxima avantatge de 24 punts, 36-60, en el tercer quart.

Després d'un primer quart d'alternances en el marcador, en els darrers segons d'aquest període i, sobretot, en el segon, el CB Artés ha marcat el ritme del partit fins a escapar-se de 15 punts al descans.

A la tornada, la dinàmica ha continuat essent la mateixa fins que els de la porta de la Gavarressa han ampliat diferències fins arribar als 24 punts. A partir d'aquí, els manresans han premut les dents i poc a poc han anat retallant diferències fins que, a falta de 3 minuts, han arribat a posar-se a 3 punts després d'un triple de Farell.

El partit hagués pogut agafar un altre camí si poc després Aguilera no hagués fallat el tir en una nova possessió local que hauria deixat el desavantatge en només 1 punt. En comptes d'això, en el següent atac visitant, Ferran Mas clavava un triple que posava la diferència a 6 punts, que ja seria definitiva.

Per La Salle, Aguilera ha fet 17 punts, Farell 13 i Font 12. Pel CB Artés, Ferran Mas ha fet 21 punts, Eduard Mas 19 i Portella 18.

El Grup Via CB Artés es consolida a la part alta de la taula de la Copa Catalunya, amb 5 victòries i 2 derrotes, mentre que la Salle Manresa S. Gol es queda amb 4 victòries i 3 derrotes.

El CB Vilatorrada perd contra L'Ipsi un partit que ha dominat fins a la mitja part
El Terra Endins CB Vilatorrada ha perdut aquest dissabte a la pista del CB Ipsi per un clar 76-57, després d'uns pèssims tercer i quart quarts, on només ha anotat 22 punts. El poc encert en els tirs de camp, un 25%, ha estat massa llosa per intentar aconseguir un millor resultat.

Els bagencs han començat el partit dominant, amb un primer quart que ha finalitzat 13-20. Al segon quart, la diferència encara s'ha ampliat fins arribar als 13 punts de distància, 18-31, però a partir d'aquí els locals han començat a anotar i els del Bages s'han quedat estancats, fins al 34-35 amb que s'ha arribat al descans.

La tornada de vestidors dels del Bages ha estat nefasta. Un triple només començar i gairebé fins a mig quart sense anotar. Aquesta sequera ha estat aprofitada pels jugadors de l'Ipsi que han començar a distanciar-se en el marcador i, tot i alguna tímida reacció visitant, han arribat a una renda màxima de 23 punts que al final del partit ha quedat en 19.

Per part bagenca destaquen els 22 punts anotats per Guillem Andreu i els 11 de Roqueta. El Terra Endins CB Vilatorrada queda amb 3 victòries i 4 derrotes.

En la propera jornada el CB Artés rebrà el Bàsquet Molins, la Salle Manresa visitarà l'SD Espanyol i el CB Vilatorrada rebrà el Vedruna Gràcia.