Adriana Delgado aplega 200 persones en la seva renovació com a alcaldable d'ERC a Sant Vicenç

L'actual alcaldessa va estar acompanyada per la consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà

Adriana Delgado, al centre, durant l'acte de presentació de la seva candidatura
Adriana Delgado, al centre, durant l'acte de presentació de la seva candidatura | ERC
Redacció
13 d'octubre del 2022
Actualitzat a la 13:21h
Unes 200 persones van omplir la sala de Cal Soler de Sant Vicenç de Castellet en l'acte de presentació de la candidata d'ERC a les municipals 2023, l'actual alcaldessa, Adriana Delgado, en el marc de les VII Jornades Republicanes Memorial Jaume Masats. Delgado va estar acompanyada per la resta de regidors republicans, Josep Martí, Sílvia Oliveras, Jordi Palma i Gisela Pascual, que van explicar la feina feta durant aquest mandat, marcat per la pandèmia. 

Els cinc membres del grup municipal d'ERC, que lidera el govern municipal, van explicar la feina feta al capdavant de l'Ajuntament, la "bona gestió" durant la pandèmia i les "principals transformacions" que estan portant a terme i volen fer en el proper mandat. Durant l'acte van parlar de la reducció del 50% de les ocupacions de pisos, les sancions per incompliment de les ordenances, els acords signats per tenir habitatges socials, la recuperació de l'activitat cultural i esportiva, les obres del talús de la Balconada i la rehabilitació dels carrers Barcelona, Armengol i Castellet, la millora en la contractació, les millores a centres educatius, el projecte de la piscina coberta, el nou servei de jardineria, la redacció del nou POUM, la zona grana i els Plans de Reactivació Econòmica i Socials, entre moltes d'altres.

ERC, amb Adriana Delgado al capdavant, "vol seguir transformant el poble per a les persones, les empreses i les entitats, transformar les places, els carrers, els equipaments i l'espai públic com a punts de trobada i activitats de les persones, transformat internament l'Ajuntament, a nivell de personal, d'administració electrònica i d'atenció ciutadana, transformar l'status quo per fer les coses diferents, de fons i amb estabilitat, i transformar el país perquè tothom tingui millors i igualtat d'oportunitats".
 
La presentació va comptar amb la presència de la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, reforçada amb la remodelació del Govern català, que va confirmar la feina feta per ERC al capdavant del consistori santvicentí i "la solvència i capacitat" de la candidata Delgado, i es va posar al servei de l'Ajuntament, del municipalisme i el republicanisme. 

Isaac Jurado, president de la secció local, va donar la benvinguda a les Jornades Independentistes Memorial Jaume Masats, i va recordar l'"injust judici" a què s'ha sotmès l'alcaldessa per permetre dos debats al Parlament quan era membre de la Mesa, i que "passi el que passi és i serà la candidata d'ERC Sant Vicenç".
 
En acabar la xerrada, es va fer una botifarrada, que va comptar amb l'ajuda de l'entitat Ceps i Manduca, i un concert del grup de música bagenc Oníria