Delgado tornarà a optar a l'alcaldia de Sant Vicenç per ERC tot pendent de la sentència del TSJC

L'actual alcaldessa presentarà aquest dimarts la seva candidatura acompanyada de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà

L'expresident del Parlament Roger Torrent i l'exsecretària Adriana Delgado, al TSJC
L'expresident del Parlament Roger Torrent i l'exsecretària Adriana Delgado, al TSJC | ACN
10 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:58h
L'actual alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, es presentarà com a alcaldable d'ERC a les eleccions municipals de 2023 en un acte públic aquest dimarts a partir de les 8 del vespre en el transcurs de les VII Jornades Republicanes Memorial Jaume Masats que es portaran a terme a Cal Soler.

Cal recordar que aquesta passada setmana Adriana Delgado va ser jutjada al TSJC, juntament als altres membres de la Mesa del Parlament, per permetre debats sobre el dret a l'autodeterminació a la cambra catalana. En aquest judici la Fiscalia demana condemnes d'inhabilitació per a l'exercici de responsabilitats públiques, sentència que afectaria directament Delgado en la seva voluntat de repetir com a alcaldessa del municipi. Es preveu que la sentència es faci pública abans d'acabar l'any, però tot i que encara no serà ferma, s'aplicaria "de forma preventiva" tot i un possible recurs, segons ha confirmat la candidata a NacióManresa.

L'acte comptarà amb la presència de la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, i després dels parlaments hi haurà botifarrada popular. Per a la botifarrada cal inscripció prèvia al Whatsapp 622 58 82 93 o al correu electrònic [email protected].