Dani Mauriz visitarà els més de 4.000 habitatges de Sant Vicenç per escoltar la ciutadania

El candidat de Junts ha començat la ronda porta a porta aquest mes de setembre i preveu que s'allargui fins a l'abril

Dani Mauriz ha iniciat una campanya porta a porta a Sant Vicenç
Dani Mauriz ha iniciat una campanya porta a porta a Sant Vicenç | Junts
Redacció
04 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:54h
Dani Mauriz, candidat a l'alcaldia per Junts per Sant Vicenç de Castellet, ha començat aquest mes de setembre una ronda de visites a tots els habitatges del municipi, més de 4.000, per conèixer de primera mà les inquietuds i necessitats de la ciutadania. Preveu que aquesta acció porta a porta, que du a terme cada tarda, s'allargui aproximadament fins al mes d'abril.

Durant la visita, el candidat es presenta i parla amb els veïns per saber quines són les seves prioritats per al municipi i la seva ciutadania. De totes les aportacions que es van recollint, l'equip de Junts per Sant Vicenç de Castellet n'extraurà les línies principals del seu programa electoral per adaptar-lo el màxim possible a les necessitats reals dels santvicentins.

Sant Vicenç de Castellet té gairebé 10.000 habitants i Dani Mauriz té previst fer unes 4.200 visites per arribar a tots els habitatges. En cas que els veïns no hi siguin quan fa la visita, deixa a casa seva un fullet de presentació, amb el qual poden fer arribar els seus comentaris i suggeriments al partit o reprogramar la visita.

El candidat fa una molt bona valoració de les primeres setmanes d'aquesta acció i assegura que "malgrat que són moltes hores i molta feina, és la manera més directa d'arribar a la gent, que em coneguin, escoltar-los i poder proposar un programa electoral que s'ajusti a allò que els preocupa i els importa de veritat".

Dani Mauriz, nascut el 1973 i fill de Sant Vicenç, ha estat regidor al municipi des del 2007 fins a l'actualitat, ha format part del govern municipal entre el 2007 i el 2019, va ser conseller comarcal del 2011 al 2015 i és secretari d'organització de Junts Bages des del 2019. Va ser escollit candidat de Junts per a l'alcaldia de Sant Vicenç de Castellet per unanimitat entre la militància que van assistir a l'assemblea.

És diplomat en Ciències Empresarials, Graduat en Administració i Direcció d'empreses i MBA en Administració i Direcció d'empreses. Mauriz també és director de l'Escola Montserrat de Formació Professional des de l'any 2000, soci de diverses entitats del municipi i exjugador i exentrenador del CB Castellet.