Els Mossos han de separar dues famílies que es barallaven a Sant Vicenç per un cas de «bullying»

Els fets han passat aquesta mitjanit de diumenge després que el pare de la víctima esbronqués l'abusador i els seus parents no s'ho prenguessin bé

Cruïlla entre Via Augusta i carrer Cervantes a Sant Vicenç on s'ha produït la baralla
Cruïlla entre Via Augusta i carrer Cervantes a Sant Vicenç on s'ha produït la baralla | GSV
28 d'agost del 2022
Actualitzat a les 18:13h
Sant Vicenç de Castellet ha viscut una batalla campal aquesta mitjanit de dissabte a diumenge a causa d'una baralla tumultuosa entre una vintena llarga de persones de dues famílies que s'han enfrontat per un suposat cas de bullying cap a un dels fills.

L'avís de la baralla ha arribat a la policia a la mitjanit en punt. Segons els Mossos d'Esquadra, l'enfrontament s'ha iniciat a la cruïlla entre la Via Augusta i el carrer Cervantes de Sant Vicenç de Castellet, quan el pare d'un noi que suposadament rep bullying d'un grup de companys s'ha enfrontat verbalment a un dels abusadors del seu fill.

Lluny d'encaixar l'esbroncada d'un adult, el presumpte abusador s'ha encarat a l'home, i la seva germana gran, que es trobava també a l'indret, s'hi ha afegit. Davant els crits, i tenint en compte que les dues famílies viuen a prop de la zona, poc a poc han anat sortint integrants d'una i altra família fins que la discussió ha passat a les mans.

Quan els agents dels Mossos d'Esquadra han arribat a lloc han hagut de córrer a protegir el pare de la víctima de bullyng, que estava envoltat de familiars de l'abusador que l'agredien. Finalment, els agents han pogut separar les dues famílies i posar-hi pau.

Com que les agressions han estat lleus, els Mossos no han practicat cap detenció.