Castellnou de Bages té a punt la Festa Major de Sant Roc

El gruix d'activitats es desenvoluparà el cap de setmana previ a la festivitat, que és el 16 d'agost

Imatge d'arxiu d'un sopar de Festa Major a Castellnou de Bages
Imatge d'arxiu d'un sopar de Festa Major a Castellnou de Bages | AjCnB
05 d'agost del 2022
Actualitzat a les 10:43h
Castellnou de Bages entrarà tímidament a la Festa Major de Sant Roc aquest cap de setmana amb el Torneig de petanca XII Memorial Joan Palau, dissabte a la tarda; el Torneig de parxís i dominó al Centre Cívic, dilluns a la tarda, i amb el concert de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) a l'església de Sant Andreu, dimarts a partir de les 8 del vespre, amb el preu de l'entrada a 10 euros.

El gruix d'acte de Festa Major, però, arribarà el dissabte 13 d'agost. A 2/4 de 9 del vespre, membres de la comunitat ucraïnesa pronunciaran el pregó. A les 9 del vespre se celebrarà el sopar de Festa Major, i a partir de les 11 de la nit hi haurà ball amb Calle Habana.

La Festa Major continuarà diumenge a les 11 del matí amb una exhibició de les Bastoneres del Putxot i el Casal Dansaires Manresans. A les 6 de la tarda, al gimnàs de l'Escola l'Olivar s'hi disputarà el Torneig de tennis taula. Al costat de la plaça U d'Octubre, a partir de les 9 del vespre s'obriran les Carpes bar de les entitats, a 2/4 d'11 començarà el concert de Zàping Catalonia i a la mitjanit hi haurà sessió del Dj dels 40, Adrià Ortega.

Dilluns a les 6 de la tarda, Fefe i companyia oferiran un espectacle infantil. A 2/4 de 8 hi haurà una xocolatada popular i el lliurament de trofeus. I a les 8 del vespre, serà l'hora del ball de tarda amb Dolfi i Fermí. Finalment, el dimarts, diada de Sant Roc, a 2/4 de 12 del migdia es farà la missa de Sant Roc amb el cant dels goigs, la benedicció del panet i el ball de Sant Roc. A 2/4 d'1 tindrà lloc al vermut popular.

Més endavant, però encara en el programa de Festa Major, el 3 de setembre a les 6 de la tarda es disputarà el partit de futbol de Festa Major, i a les 9 del vespre, la piscina municipal acollirà havaneres a càrrec de Serra de Marina i La Petita Havana.

Tots els actes, si no s'indica el contrari, es portaran a terme a l'entorn del nucli històric de Castellnou.