Més de 300 alumnes de 3r i 4t d'ESO han format part del cos de ball de Fem Dansa! del Kursaal

L'espectacle "Mapa de Ball" es va poder veure aquest passat dimecres i dijous a la sala gran del teatre manresà

Projecte Fem Dansa! del Servei Educatiu del Kursaal, aquest dijous
Projecte Fem Dansa! del Servei Educatiu del Kursaal, aquest dijous | MEES
Redacció
29 d'abril del 2022
Actualitzat a les 12:38h
El Servei Educatiu del Kursaal ha reprès aquesta setmana –després de dos d'anys d'aturada per la Pandèmia– el projecte Fem Dansa! amb el qual 319 alumnes de 3r i 4t d'ESO, procedents de nou centres educatius de la Catalunya Central, han pujat entre dimecres i dijous dalt de l'escenari de la sala gran del Kursaal formant part del cos de dansa del muntatge Mapa de ball dirigit per la coreògrafa Sònia Gómez

El Fem Dansa és un projecte organitzat conjuntament amb el Mercat de les Flors de Barcelona que té com a objectiu principal la participació de l'alumnat de 3r i 4t d'ESO en un espectacle de dansa contemporània.

En l'edició d'enguany han participat en el projecte l'Institut Castellet (Sant Vicenç de Castellet), Institut Badia i Margarit (Igualada), Institut Quercus (Sant Joan de Vilatorrada), Institut Lluís de Peguera (Manresa), Institut Serra de Noet (Berga), Institut Llobregat (Sallent), Institut Puig-reig (Puig-reig), Col·legit Oms i de Prat (Manresa) i Institut SIS (Manresa). 

El proper projecte del Servei Educatiu que pujarà dalt de l'escenari del Kursaal serà el Cantaxics a les escoles amb alumnes del cicle inicial de Primària que interpretaran la cantata El nen enamorat de la Lluna. L'espectacle es podrà veure la setmana vinent en quatre sessions, del 3 al 6 de maig a les 19h.