El CE Manresa guanya al Peralada, però haurà de puntuar a l'Hospitalet per ser campió (1-0)

La UE Olot guanya en temps afegit i evita que els manresans es proclamin campions a falta d'una jornada

El CE Manresa ha aconseguit una victòria que podria valdre un títol la setmana entrant | CEM
24 d'abril del 2022
Actualitzat el 26 d'abril a les 9:28h
El CE Manresa haurà d'esperar a l'última jornada si vol proclamar-se campió de Tercera Divisió per primera vegada a la seva història. Un empat al complicat Camp de Futbol Municipal de l'Hospitalet serà suficient per aconseguir la fita. Una fita que s'hauria pogut aconseguir aquest mateix diumenge si la UE Olot no hagués aconseguit el gol de la victòria en temps afegit en el seu partit a casa contra la UE Vilassar de Mar.

El CE Manresa ha acomplert al migdia amb la seva part vencent al CF Peralada 1-0 amb gol de Biel. Calia que, a la tarda, la UE Olot no aconseguís la victòria contra la UE Vilassar de Mar per certificar el campionat manresà i el seu ascens directe a la Segona Divisió RFEF. De fet, al minut 90 tot semblava indicar que els garrotxins no passarien de l'empat (1-1), però en temps afegit Farrón anotava i allargava el suspens fins a l'última jornada.

Aquesta jornada ha servit, com a mínim, per deixar el Girona B sense les poques opcions que li quedaven després que hagi perdut a casa contra el Granollers. Com que els olotins tindran jornada de descans el proper cap de setmana, al CE Manresa només li cal un punt al camp de l'Hospitalet per fer història. Però no serà una missió gens fàcil, amb els del Barcelonès classificats en la sisena posició. En cas de no puntuar, l'average donaria el títol i l'ascens directe a la UE Olot.

El CE Manresa ha viscut aquest diumenge la seva millor entrada de la temporada al Congost en un partit que havia de ser vital per continuar el somni. Un total de 1.215 persones han animat els manresans des de les grades en un partit en què l'equip ha respost amb ocasions, sobretot a la primera meitat, i victòria.

Al minut 9, Noah rematava de cap des de l'àrea petita i el porter visitant aturava quan ja semblava gol. Dos minuts després, el mateix protagonista, Noah, que rematava des de l'àrea petita i la pilota sortia per sobre del travesser. Al minut 22 arribava el gol manresà amb una rematada poderosa de cap de Biel a una centrada des de l'esquerra. El gol donava tranquil·litat al CE Manresa i el joc s'igualava. Fins al final del partit, només un xut llunyà de Marc Martínez, ja al minut 45, que aturava el porter dels empordanesos.

La segona part ha estat molt més igualada entre els dos equips. El CE Manresa ha dominat els primers minuts, però no ha tingut ocasions fins al 75, quan una rematada d'Aleix Díaz ha tocat en Noah i ha estat a punt de sorprendre al porter, que aconseguia desviar a córner. Els darrers minuts han estat de control fins que l'àrbitre ha xiulat el final del partit.