Dani Mauriz és escollit candidat a l'alcaldia per Junts a Sant Vicenç de Castellet

Ha estat votat per la totalitat de la militància en l'assemblea del partit que s'ha celebrat aquest diumenge

Dani Mauriz serà el cap de llista de Junts a Sant Vicenç de Castellet
Dani Mauriz serà el cap de llista de Junts a Sant Vicenç de Castellet | Junts
Redacció
11 d'abril del 2022
Actualitzat a les 19:07h
Dani Mauriz ha estat escollit candidat de Junts per a l'alcaldia de Sant Vicenç de Castellet amb el 100% dels vots de la militància que van assistir a l'assemblea de diumenge al vespre.

Mauriz, nascut el 1973 i fill de Sant Vicenç, ha estat regidor al municipi des del 2007 fins a l'actualitat, ha format part del govern municipal entre el 2007 i el 2019 ocupant les regidories d'Hisenda i Promoció Econòmica, va ser conseller comarcal del 2011 al 2015 i és secretari d'organització de Junts Bages des del 2019.

Després de ser ratificat com a candidat per la militància, Mauriz manifestava l'agraïment al conjunt d'afiliats per la seva elecció i assegurava que "no defallirem en la construcció d'un municipi segur, amb els millors equipaments, i cercant una excel·lent qualitat de vida". El candidat afegia que "cal treballar de valent, i des d'ara mateix, per Sant Vicenç de Castellet, per servir les persones, pels valors que representem, i pel compromís cap al nostre municipi". La seva presentació oficial es farà el dijous 21 d'abril a 1/4 de 9 del vespre a l'Auditori M. Carme Grauvilardell de l'Espai Ateneu de Sant Vicenç.

Dani Mauriz és diplomat en Ciències Empresarials, Graduat en Administració i Direcció d'Empreses i MBA en Administració i Direcció d'empreses. A més, és director de l'Escola Montserrat de Formació Professional des de l'any 2000, soci de diverses entitats del municipi i exjugador i extrenador del CB Castellet.