Sant Vicenç de Castellet inicia les obres per millorar l'accés al barri de la Balconada

L'obra per arranjar el talús inclourà el tram de 340 metres comprès entre els carrers del Montcau i Salvador Espriu

Els treballs previs han començat aquesta setmana amb el desbrossament dels terrenys
Els treballs previs han començat aquesta setmana amb el desbrossament dels terrenys | AjSVC
Redacció
18 de febrer del 2022
Actualitzat a les 15:59h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha començat aquesta setmana els treballs previs a les obres per arranjar el talús de la Balconada. El consistori actuarà al vial d'accés al barri amb la voluntat de millorar la urbanització d'un tram de 340 metres comprès entre els carrers del Montcau i Salvador Espriu a la pujada del Ciment. Els operaris han començat les tasques prèvies a l'inici de les obres amb el desbrossament dels terrenys.

L'actuació, amb un pressupost de 390.000 euros i un termini d'execució de dotze setmanes, permetrà protegir el talús dels despreniments rocosos i forma part del Pla d'Actuació Municipal. L'actuació permetrà arranjar l'accés peatonal a tot aquest barri amb una vorera més ample, on s'instal·larà nou enllumenat, es millorarà la xarxa de telecomunicacions i també s'actuarà per reforçar el subministrament elèctric i les instal·lacions d'aigua.

Finançament compartit
El finançament de les obres anirà a càrrec de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya, a través del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC).

Accés garantit
L'Ajuntament garantirà l'accés al barri de la Balconada durant tot el període d'obres i comunicarà als veïns les restriccions de trànsit puntuals al carrer Joan Cadevall. En aquest sentit, s'habilitarà pas alternatiu i es regularitzarà el trànsit amb la instal·lació de semàfors.