1 de 10
Formació

Càritas Manresa inicia un nou curs de formació de cures de les persones i la llar

Es tracta d'una formació basada en el Certificat professional de Treball domèstic

Les persones que van participar en el curs FITA de 2021 mostrant els seus diplomes | Càritas
per Redacció, 5 de febrer de 2022 a les 17:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana ha començat un nou curs FITA de formació de cures de les persones i la llar de Càritas Manresa. A aquest curs, en què hi participen 12 persones, el seguirà un d'acompanyament per a la inserció laboral.

Es tracta d'un curs de 154 hores de formació, basat en el Certificat professional de Treball domèstic, que inclou un mòdul de neteja domèstica, un mòdul de cuina domèstica, un mòdul de bugaderia i, a més a més, també un mòdul d'atenció bàsica a les persones que és una tasca molt demanada per les famílies.


La Siham Arraj, que va participar en el curs de 2021, explica que aquest curs ha significat "un canvi radical en la meva vida, ja que el diploma que vàrem aconseguir, a banda de la formació, ens ha permès treballar en millors condicions, amb bons sous, amb vacances, i a les persones que no tenen cap paper els ajuden a tenir el permís de residència".

 

Participació