L'Ajuntament i el departament d'Educació continuen la transformació de l'Escola Sant Vicenç

El centre estrena aquest curs la remodelació de l'edifici d'educació infantil amb sis aules àmplies

Visita institucional a les reformes de l'Escola Sant Vicenç
Visita institucional a les reformes de l'Escola Sant Vicenç | AjSVC
Redacció
21 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:13h
L'Escola Sant Vicenç ha estat l'escenari aquest migdia de la visita institucional de la directora territorial del departament d'Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix, amb la direcció de l'escola i l'Ajuntament. El centre continua un important procés de transformació fruit de la bona entesa entre l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i el departament d'Educació.

L'escola ha estrenat aquest segon trimestre del curs la remodelació de l'edifici d'educació infantil amb sis noves aules àmplies, que disposen de lavabo, i amb una sortida directa al pati, "un fet que ens permet disposar d'espais preparats, funcionals i a l'alçada de les noves escoles que s'estan construint arreu del país", ha explicat Gemma Boix. Per la seva part, l'alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, ha apuntat la bona sintonia amb els serveis territorials del departament d'Educació, "que sempre han escoltat les demandes fetes des del municipi i han estat compromesos per executar les millores que necessitava el centre".

Façana nova
En el marc d'aquest procés de transformació de l'escola, l'Ajuntament continua les obres de remodelació de la façana del centre que comptarà amb un aïllament que potencia la sostenibilitat i l'estalvi energètic de l'edifici. El consistori preveu acabar d'executar tota l'obra pendent aquest 2022. En paral·lel, a l'estiu, el departament d'Educació retirarà les cargoleres que han quedat al pati i que han quedat en desús amb l'entrada en funcionament de les noves aules de l'edifici d'educació infantil.