1 de 10
Nadal

L'encesa de llums estrena la programació de Nadal a Sant Vicenç

Un espectacle de Jordi Callau va donar el tret de sortida als actes de les festes al municipi

Sant Vicenç de Castellet estrena la programació de Nadal. | AjSVC
per NacióManresa, 5 de desembre de 2021 a les 21:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els nens i nenes de Sant Vicenç de Castellet van gaudir el 2 de desembre a la tarda de l'espectacle Contes de la llum de Nadal protagonitzat per Jordi Callau, que va donar el tret de sortida a la programació de Nadal al municipi. L'encesa de llums va ser el primer acte d'una oferta d'activitats que recupera la Fira de Nadal, potencia La fàbrica de les il·lusions i el tradicional Cagatió i tornarà a tenir Cavalcada de Reis.

La Fira de Nadal tornarà el 19 de desembre als carrers i places del nucli urbà amb una oferta de parades d'artesania, alimentació i decoració. A la tarda, el protagonisme serà per al Cagatió amb la proposta Les sals del Mar que amenitzarà una jornada que prepara la Colla de Geganters.

La fàbrica de les il·lusions es trasllada a la sala polivalent de l'Escola FEDAC els dies 29 i 30 de desembre i 3 de gener en què els infants podran entregar les cartes al Carter Reial Zahir i veure la preparació de la nit del 5 de gener. El Parc de Nadal tornarà al Pavelló d'Esports amb entrada gratuïta i inflables, tallers i la proposta Animalada de la Cia. Katakrac. En paral·lel, Els Pastorets de Sant Vicenç de Castellet que preparen des de l'Associació Musical Castellet es podran veure els dies 2 i 6 de gener.

Festa de Cap d'Any


La regidoria de Cultura també prepara els detalls de la nit de Cap d'Any amb unes campanades des de l'esplanada de l'IES Castellet i la Festa de Cap d'Any amb La Tropical + DJ al Pavelló d'Esports.

 

Participació