Sant Vicenç licita les obres de millora de la urbanització del vial d'accés al barri de la Balconada

Els treballs, que començaran abans que acabi l'any, tenen una durada prevista de quatre mesos

L'actuació permetrà, també, assegurar el talús
L'actuació permetrà, també, assegurar el talús | AjSVC
Redacció
04 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:37h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha iniciat els tràmits de la licitació de les obres per a la millora de la urbanització del vial d'accés al barri de la Balconada. Els treballs inclouen el tram de 340 metres comprès entre els carrers del Montcau i Salvador Espriu a la Pujada del ciment, que permetran, també, la protecció del talús dels despreniments rocosos, que es produïen els darrers anys. Les obres, amb un pressupost de 475.000 euros, són una de les actuacions destacades del mandat actual, quedaven recollides al Pla d'Actuació Municipal i és previst que comencin abans que acabi l'any. L'execució dels treballs tindrà una durada de quatre mesos.

L'actuació al talús de la Balconada permetrà arranjar l'accés per a vianants a tot aquest barri amb una vorera més ample, on s'instal·larà nou enllumenat, es millorarà la xarxa de telecomunicacions i també s'actuarà per reforçar el subministrament elèctric i les instal·lacions d'aigua.

Finançament compartit
El finançament de les obres anirà a càrrec de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya, a través del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC)