Cultura

Sant Vicenç estrena una línia per subvencionar inversions de les entitats culturals

El consistori vol donar un cop de mà al teixit cultural i ajudar a cobrir les despeses que poden suposar inversions en equipament informàtic, instruments o mobiliari

per Redacció, 2 de novembre de 2021 a les 15:54 |
Lateral de l'Ajuntament de Sant Vicenç | AjSVC
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estrena aquesta tardor una nova línia d'ajuts per a les entitats culturals del municipi aprovada en el marc del darrer ple. El consistori destinarà 10.000 euros a subvencionar les inversions de les entitats que hagin hagut d'afrontar durant tot aquest 2021 o bé que hagin previst per al primer trimestre de 2022. El teixit cultural podrà optar a aquesta nova línia d'ajuts per cobrir les despeses per a la compra de material informàtic, mobiliari o instruments, per exemple.

Estendre els ajuts


L'Ajuntament té la intenció de mantenir aquesta línia d'ajuts de cara als pròxims anys i ampliar-la a altres entitats, més enllà de l'àmbit cultural. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet valora en positiu poder oferir aquest suport en matèria d'inversions. Darrerament les entitats no han pogut tenir una activitat regular a causa de la situació de pandèmia, però, en canvi, s'han plantejat millores que ara podran quedar cobertes.

 

Participació