1 de 10
Incendi

Un incendi crema una zona de difícil accés a la Vall d'Aran

El foc afecta una àrea forestal i de pastura propera a França i té un potencial per arrasar fins a 800 hectàrees

L'incendi a Canejan, a la Vall d'Aran | ACN
per Nació, Barcelona | 17 de març de 2023 a les 07:31 |
Un foc torna a arrasar Catalunya. Un nou incendi s'ha declarat la tarda d'aquest dijous al municipi de Canejan, a la Vall d'Aran, en una ozna forestal i de pastura de difícil accés a prop de la frontera amb França. El vent i l'extensió de vegetació fa que els Pompièrs de l'Aran calculin que té el potencial per afectar 800 hectàrees, tot i que a les 21 hores, n'afecta 80.
 

Diversos efectius dels Bombers de la Generalitat treballen amb els de la Vall d'Aran per combatre les flames, a més de quatre agents de Medi Ambient. L'incendi ha començat a les 17 hores i es preveu treballar tota la nit per extingir-lo. Si bé, el dispositiu aeri no estarà disponible fins al matí de divendres.

Dues cabanes, o bordes, han resultat afectades per les flames, però no hi ha hagut danys personals. La zona afectada és una de les previstes dins del pla de cremes de la Vall d'Aran, per la qual cosa s'espera que, un cop s'hagi aconseguit controlar les flames, l'incident pugui haver ajudat en la tasca de prevenció contra incendis de més consideració.


Altres notícies que et poden interessar
 

Participació