Gabri deixa el Lleida Esportiu

Renuncia als dos anys més que tenia de contracte i ja ho ha anunciat a la plantilla i a la directiva

Gabri
Gabri | Lleida Esportiu
Redacció
22 de maig del 2022
Actualitzat a la 1:28h
Gabri no serà entrenador del Lleida Esportiu la temporada vinent. El tècnic ha decidit acollir-se a una clàusula del contracte i renunciar als dos anys més que tenia signats, de manera posarà fi a la seva etapa en els propers dies després de només un any al capdavant de la plantilla.

La decisió ja l’ha comunicat l’entrenador a la directiva i també als membres de la plantilla després del partit contra el Sestao River, que ha acabat amb empat a 0 i amb l’eliminació dels lleidatans.

La temporada del tècnic de Sallent ha estat irregular i plena de problemes amb els antics propietaris del club, que van estar mesos sense pagar els membres de la plantilla. A nivell esportiu, la seva trajectòria ha estat millorable; ha perdut gairebé la meitat de punts al Camp d’Esports i n’ha sumat 52 en total, un bagatge molt pobre tenint en compte el poc nivell de la categoria, on hi juguen clubs que no són professionals. 

La decisió de Gabri arriba pocs dies després que el president del club, Luis Pereira, assegurés que no hi havia dubtes sobre la continuïtat de l’entrenador. Ara, la directiva haurà de buscar un nou tècnic per iniciar el projecte de la campanya 22/23, la segona a la Segona RFEF.