El Lleida Esportiu no deixarà entrar seguidors al Camp d’Esports

Assegura que no pot garantir la seguretat

Redacció
18 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:31h
Camp d’Esports
Camp d’Esports | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu no deixarà entrar seguidors aquest dissabte al Camp d’Esports en el partit que s’ha de disputar contra el Brea a partir de les cinc de la tarda. El club assegura que pren aquesta decisió perquè no es pot garantir la seguretat a l’estadi

El club també s’espolsa responsabilitats en els fets del Camp d’Esports en els dos darrers partits de lliga, amb invasió de la llotja i del terreny de joc, i assegura que és problema de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i les exigències federatives en matèria de seguretat.

L’entita dels Esteve assegura en un comunicat que “des del Lleida Esportiu sempre es treballa segons la normativa vigent complint totes les exigències federatives en matèria de seguretat de la 2RFEF”. “Les actuacions i el comportament d’una part del públic en els dos últims partits al Camp d’Esports, amb la invasió del terreny de joc durant el partit ia la seva finalització, l’assalt de la llotja presidencial o l’ús de material pirotècnic posen de manifest que les normes actuals de la Federació són insuficients” s’apunta des del club. 

L’entitat també explica també que col·labora amb la Federació “en la identificació de les persones que han protagonitzat tots i cadascun dels actes”.