Dues escoles lleidatanes, tancades totalment pel Covid-19

L’escola Pompeu Fabra de Mollerussa compta amb 400 alumnes, la meitat dels quals estan aïllats

Aula d’una escola
Aula d’una escola | ACN
Redacció
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:08h
Dues escoles lleidatanes, la Pompeu Fabra de Mollerussa i la La Roca-ZER l’Eral de Sarroca de Lleida, estan tancades a causa del rebrot de Covid-19. El centre del Pla d’Urgell té un total de 400 alumnes i gairebé la meitat han estat confinats. A l’escola lleidatana, s’han posat en quarentena una dotzena de nois i noies.  

Des de l’inici de curs, a les escoles i instituts de Lleida s’han comptabilitzat 780 positius entre l’alumnat i 96 entre els professionals. En altres centres lleidatans també s’han confinat un nombre important d’alumnes. Al col·legi Claver s’han aïllat 107 escolars mentre que a l’escola de Pinyana, 78.

Des del Departament d'Ensenyament s'ha informat també que a banda dels professors vacunats la centre també hi poden acudir aquells alumnes ja immunitzats, és a dir que ja han passat la malaltia perquè per edat encara no hi ha cap grup vacunat. El Pompeu Fabra de Mollerussa és el primer centre educatiu amb més alumnes que ha estat totalment confinat a la demarcació de Lleida des de l'inici de la pandèmia.