Un jugador del Lleida sobreviu gràcies als Serveis Socials i a les ajudes dels amics

La irrupció de la Guàrdia Civil va fer alentir un pagament als futbolistes que el club també volia fer en sobres de diners

Jugadors del Lleida
Jugadors del Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
20 d'octubre del 2021
Actualitzat el 27 d'octubre a la 13:48h
La situació límit que viuen alguns jugadors del Lleida Esportiu perquè no cobren les nòmines està derivant en un escenari dramàtic. Un jugador de l’actual plantilla ha estat acollit a serveis socials perquè no pot fer front a cap despesa. Segons explica el periodista Xavi Madrona a Segre, el futbolista viu de la caritat dels amics i ha denunciat el club al Departament de Treball. El futbolista, que segons ha pogut saber NacióDigital, no és de la pedrera, està sobrevivint de la caritat dels seus amics, que li deixen diners.

D’altra banda, el club va donar diners en negre a finals del mes de setembre a cinc jugadors de la plantilla perquè poguessin pagar part del lloguer i fer front a les despeses d’alimentació.

Segons ha pogut saber NacióDigital, l’entitat dels Esteve han ajudat els jugadors amb unes quantitats que no superen els 250 euros, uns emoluments que ha donat després que els mateixos futbolistes reclamessin insistentment el cobrament de les nòmines endarrerides. D’aquesta manera, el club segueix usant els sobres de diners en negre tot i els problemes que fa anys manté amb Hisenda.

La irrupció de la Guàrdia Civil va fer alentir un pagament en negre

La irrupció de la Guàrdia Civil a les oficines del club el passat 5 d’octubre va fer alentir un pagament que el club pretenia fer a tota la plantilla i que el president Jordi Esteve va qualificar de “pedaç” per capejar momentàniament els problemes econòmics de l’entitat. Aquest diari ha sabut que aquest pagament també s’havia de fer en negre i constava d’entre 200 i 300 euros per jugador, una decisió que no es va acabar duent a terme.

El propi president va assegurar a la plantilla que tenia intenció de fer efectiu aquest abonament de diners que alleugerís la complicada situació d’alguns futbolistes, però va assegurar que estava estudiant com pagar “de manera més legal” per evitar més problemes amb Hisenda i Treball.