La plantilla del Lleida Esportiu encara no ha cobrat aquesta temporada

El president argumenta falta de liquiditat i promet una transferència de la Xina per saldar el deute

Jugadors del Lleida Esports
Jugadors del Lleida Esports | Lleida Esportiu
Redacció
06 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:37h
Cap jugador ni tècnic de la plantilla del Lleida Esportiu encara no ha cobrat cap nòmina aquesta temporada.

Segons explica el diari La Mañana, els futbolistes van mantenir una reunió a finals de la setmana passada amb el president del club, Jordi Esteve, que va assegurar que l’endarreriment dels pagaments és degut la manca de liquiditat del club, que s’ha de resoldre a través d’una transferència de la Xina. Esteve confia que l’arribada d’aquest capital asiàtic alleugi el deute que ja té l’entitat amb jugadors i staff.

El rotatiu apunta també que el Lleida Esportiu té per costum acordar els pagaments “a mes vençut” entre els dies 25 i 30 de cada mes, fet que suposa que el termini per rebre els honoraris d’agost expirava el passat dijous. 

En aquest sentit s’ha expressat l’exporter del club, Pau Torres, que ha recordat que els propietaris de l’entitat no han abonat tampoc els deute amb alguns exjugadors, inclòs ell. Torres ha lamentat el no cobrament dels honoraris pendents, “que no són pocs”, i ha recordat que va posar facilitats al club.
L’ampliació de capital no soluciona els problemes
Els problemes econòmics no s’han arreglat, pel que sembla, tot i l’ampliació de capital que el club va fer aquest estiu. La incorporació a l’entitat de capital xinès feia pensar en una millora de la situació financera que no s’està veient. El Lleida també va registrar-se com a una nova empresa i va incloure He Jun, el propietari de l’empresa que patrocina l’equip, com a vicepresident.