«La Mira» convertirà Juneda en la capital del fotoperiodisme

El magazine dirigit per Francesc Canosa celebra la segona edició del “Miravisions” del 24 al 26 de setembre amb Emilio Morenatti, Pilar Aymerich i Jordi Borràs com a participants destacats

Jordi Borràs, fotoperiodista
Jordi Borràs, fotoperiodista | ND
Redacció
21 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:52h
Juneda es convertirà els propers 24, 25 i 26 de setembre en la capital catalana del fotoperiodisme. El municipi de les Garrigues acollirà la segona edició de la jornada “Miravisionsde fotoperiodisme organitzada pel magazine “La Mira” que dirigeix el balaguerí Francesc Canosa.

Durant les tres jornades es reuniran professionals i persones interessades en aquesta disciplina amb l’objectiu d’intercanviar coneixements, fer xarxa i millorar la qualitat del fotoperiodisme a Catalunya. Entre els professionals fotoperiodistes que hi participaran destaquen Emilio Morenatti, Pilar Aymerich i Jordi Borràs.

De divendres a diumenge es duran a terme a Mas Miravall diferents taules rodones, tallers, sessions de networking i s’inauguraran al Complex Cultural de Juneda les exposicions fotogràfiques “Pilar Aymerich: fotografies d'una època, retrats amb nom propi”, “Catalunya any 0. Veure el virus” i “el 2020 en imatges: guardonats del Premi Miravisions de Fotoperiodisme”. Totes tres exposicions seran a la localitat fins a finals de novembre i aquesta darrera es traslladarà posteriorment al Palau Robert de Barcelona.

També dissabte a partir de les set de la tarda a Mas Miravall es durà a terme l’acte de lliurament del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, amb la presència dels guardonats.