L'empresa de la Pobla de Segur, Licors Portet, celebra 125 anys

Redacció
08 de desembre del 2009

La fàbrica que dirigeix Àngel Portet ha elaborat una ratafia especial dels 125 anys que porta una contraetiqueta on s'explica la seva elaboració: "Aquesta ratafia està elaborada amb nous tendres de Sossís i d’Aransís de la collita de l’any 2006, macerades en dipòsits de fusta; també amb altres plantes (flors, arrels, espècies, fulles i fruites) destil·lades al nostre alambí; i tot agermanat amb alcohols de vi envellits, durant molts anys, en botes de roure. Un cop filtrada, l’hem deixada reposar, al nostre celler, durant el període de 24 llunes".

Segons explica Àngel Portet, "aquesta elaboració especial, commemorativa dels 125 anys de la fàbrica, situada a Cal Col·lector de la Pobla, és un homenatge als nostres pares, el Joan i la Pilar que ens van ensenyar a estimar aquest país i les seves tradicions".

A més, a Distribucions Portet han creat un altre producte especial per celebrar els 125 anys, es tracta "d'un cava aromatitzat amb el nostre Licor de Cassís, el que es coneix com un "Kir royal". És una botella amb una etiqueta especial que incorpora el logo dels 125 anys i una foto molt antiga dels treballadors a la nostra fàbrica de licors. Porta una placa de cava creada especialment pels 125 anys".

Trobareu més informació a l'adreça: www.licorsportet.cat.

 

 

Una de les imatges de la marca. Una de les imatges de la marca.