Dissent i il·lustració

Carlin i Malet estrenen la primera jornada de disseny gràfic de Balaguer

El certamen es celebra fins el proper dissabte

per Àlvar Llobet, Balaguer | 17 de juny de 2021 a les 10:55 |
Malet i Carlin, aquest dijous a Balaguer | Manolo Garcia
El periodista John Carlin i l'il·lustrador Oriol Malet donaran aquest dijous el tret de sortida a la Primera Jornada Professional d'Il·lustració i Disseny gràfic que es fa a la ciutat de Balaguer del 17 al 19 de juny.

Carlin i Malet presenten el llibre "Mandela i el general" a partir de les vuit del vespre a la sala d'actes de la Paeria. La il·lustradora Lara Costafreda agafarà el relleu el divendres a les deu del matí amb la xerrada “Creativitat pel canvi social”, mentre que dissabte serà el torn de Francesc Infante amb  "Versos de carrer, Júlia Solans i la seva "transformació social com a eina de canvi", Cristina Losantos i "Tot el que surt d'un llapis!" i Roser Matas amb "Expressions il·lustrades".


El mateix dissabte a partir de les 19:30 hores es farà la taula rodona “El dibuix com a eina de canvi” a càrrec dels il·lustradors balaguerins Ramon Mayals i Jordi Calvís.

La capital de la Noguera estrena aquesta nou certamen en el marc de la sisena edició del festival "Encontats", que es celebra fins el proper diumenge amb la pretensió de consolidar-se com a esdeveniment de referència en matèria de literatura infantil i juvenil. 

 

Participació