El tripartit de Lleida guareix ferides i enfila el segon tram de legislatura

L'alcalde Miquel Pueyo assegura que els socis del govern han fet "un estudi els grans objectius que el govern d’Entesa afrontarà durant la resta de mandat”

16 de març del 2021
Actualitzat a les 11:59h
Lleida continuarà governada pel tripartit entre ERC, Junts i el Comú. Les tres formacions han tancat el cicle de reunions per valorar la continuïtat de l'executiu i han arribat a la conclusió que la millor opció és enfilar plegats el segon tram del mandat. Republicans, comuns i post-convergents han fet, en paraules de l'alcalde Miquel Pueyo, "una revisió i una reflexió de la situació actual del tripartit i un estudi els grans objectius que el govern d’Entesa afrontarà durant la resta de la legislatura”.

El Paer en cap apunta que els socis del govern s’han reunit en diverses ocasions en les darreres setmanes per trobar una sortida a la crisi arran de les discrepàncies internes sorgides per tres contractes irregulars a la regidoria d’Esports, i han arribat a un consens per seguir afrontant els reptes de la legislatura.

Miquel Pueyo va anunciar el passat mes de febrer que consultaria amb els tres grups que integren el govern municipal per valorar el seu futur després dels episodis de crítiques creuades.