Quins són els millors restaurants de la ciutat de Lleida segons TripAdvisor?

Els noms dels locals lleidatans que reben més bones crítiques per part dels usuaris d'aquest web

Àlvar Llobet
03 d'octubre del 2015
Actualitzat el 04 d'octubre a les 4:48h
Un dels millors restaurants de Lleida
Un dels millors restaurants de Lleida | TripAdvisor
Molts turistes entren al web TripAdvisor per saber quins són els llocs més recomanables per menjar o dormir. Aquest portal de viatges, un dels més visitats del món, s'ha convertit en una eina gairebé indispensable per aquells que vulguin viatjar orientats.

La ciutat de Lleida és un dels indrets més turístics de la demarcació, i per això hi ha una llista de 302 restaurants que han estat puntuats pels clients. Quins són els deu millors?

1. Xalet Suis. És el restaurant que apareix en el primer lloc en aquesta classificació que es crea a partir de les opinions dels usuaris, que destaquen el producte de qualitat i el bon tracte que es dispensa en aquest local.

2. Aggio. Segons els clients, una de les millors coses que té aquest restaurant és la relació qualitat-preu. Tot i que alguns asseguren que des de fora no ho sembla, la puntuació és molt alta, i la valoració de la tasca del xef, també.

3. La Capital. Menjar ràpid i bo. Aquest és el concepte que més es repeteix en els comentaris sobre aquest local que es poden llegir a TripAdvisor. Una hamburgueseria amb excel·lent atmosfera i producte de qualitat.

4. Ferreruela. Un clàssic de la ciutat. Cuina elaborada i atenció al detall. Els usuaris del web asseguren que surten encantats d'aquest restaurant. Espectacular i recomanable són dues de les definicions que més es poden llegir en els comentaris escrits pels clients.

5. Alveo. No és alta cuina, però el que s'ofereix és molt bo. Segons els comentaris, l'ambient és molt acollidor i tot el que es dóna és de qualitat. La carta, una mica curta segons alguns usuaris del web. Tracte excel·lent.

6. Click Menú. Servei ràpid i menjar bo. És el que més es destaca d'aquest local. És aquest un restaurant per repetir, diuen els clients, en especial per la relació qualitat-preu.

7. Can Ramon. No ho pot semblar vist des de fora, però un cop dins, el client queda encantat. Es veu en els comentaris que es llegeixen, on es destaca la bona atenció dels propietaris així com també la bona qualitat del producte que es dóna pel preu que s'acaba pagant.

8. The Bakery Shop. En aquest top ten de restaurants de TripAdvisor de Lleida s'ha colat aquesta cafeteria, que tothom destaca pel seu ambient acollidor i les ofertes de productes. Un altre punt a favor és l'atenció que es dedica al client.

9. Carballeira. Un altre dels clàssics de la ciutat. A Lleida, el marisc es menja en aquest indret, que rep molt bona puntuació per l'alta qualitat del producte i l'atenció del personal del local.

10. Restaurant Duc. Tracte agradable i varietat en els plats que s'ofereixen a la carta. La relació qualitat-preu és un altre dels punts a favor d'aquest local lleidatà.