Els Minyons actuaran per primera vegada a Cal Reig per la Fira Modernista

La colla presenta el calendari de la temporada, amb totes les cites habituals i una sortida a Vallecas

Torre de 9 dels Minyons per Festa Major
Torre de 9 dels Minyons per Festa Major | Nebridi Aróztegui
Nació
04 de març del 2024
Actualitzat a les 15:35h
Els Minyons de Terrassa actuaran per primera vegada al nou local de Cal Reig el pròxim 11 de maig, en el marc de la Fira Modernista. Aquesta és una de les actuacions més destacades del calendari de la colla malva, que arrencarà aquest diumenge, 10 de març, al pati del MNACTEC

Un altre dels moments especials de la temporada serà un desplaçament a Vallecas, el 13 de juliol, amb motiu de les festes del Carme del barri madrileny. Els acompanyaran la colla castellera de Madrid, els Gatos.

Els Minyons no faltaran a cap de les cites habituals: seran a Cornellà per Corpus (2 de juny), a Mataró per les Santes (20 de juliol), a Barcelona per la Mercè (22 de setembre), a Girona per Sant Narcís (27 d'octubre); i actuaran fins a nou vegades a la ciutat: després del MNACTEC, seran a Can Palet (17 de març), a la Culturrassa (6 d'abril), per Sant Jordi (23 d'abril), a la Diada del Patrimoni (25 de maig), que comptarà amb la participació de la Muxeranga de Castelló; per Festa Major (el 29 i el 30 de juny), i a la XLVI Diada de la Colla, que tancarà la temporada el 16 i 17 de novembre.

Per altra banda, tornaran a la Diada dels Xics de Granollers, i participaran en les Festes Majors de Caldes de Montbui, Sabadell o Sant Boi de Llobregat. En canvi, no seran a la Diada de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès.

El president de la colla, Jaume Maeso, ha explicat que el nou equip tècnic trobarà per davant "un calendari d'actuacions potent, algunes d'estratègiques per a la colla i per a la ciutat".