Nous cursos per aprendre a anar amb bici per Terrassa

Biciclot organitza quatre sessions de dues hores cadascuna al Parc de Vallparadís

Biciclot vol més ciclistes a Terrassa
Biciclot vol més ciclistes a Terrassa | Biciclot
Nació
20 de febrer del 2024
Actualitzat a les 15:23h
Biciclot torna a organitzar un cicle de sessions per aprendre a anar amb bici per Terrassa. A partir del pròxim 10 de març, i durant quatre diumenges, l'entitat ofereix quatre sessions de dues hores per aprendre a circular amb bicicleta per la ciutat.

Aquest primer nivell d'aprenentatge (Bàsic 1) es desenvolupa en un espai agradable, segur i tancat al trànsit, al Parc de Vallparadís. Per tant, s'adreça a persones que maig han tingut l'oportunitat d'aprendre a anar amb bicicleta o creuen haver-ho oblidat.

Les sessions seran els dies 10, 17 i 24 de març i 7 d'abril, de 10h a 12h, al Torrent de les Bruixes del Parc de Vallparadís. El curs complet val 70 euros, i a part de les classes, Biciclot proporcionarà tant la bicicleta com el casc. Cal portar, això sí, roba còmoda - millor no gaire ample -, sabates tancades i una ampolla d'aigua.

En cas de pluja, la sessió s'anul·laria, però es proposarà una nova data per recuperar-la. En cas de no assistir a una de les classes o cancel·lar el curs, però, no es retornarà l'import.