Unes espelmes causen un incendi en un habitatge i obliguen a desallotjar 36 persones

El SEM ha hagut d'atendre 17 persones, entre les quals una dona embarassada i un nadó

Els Bombers han extingit el foc i han ventilat tots els habitatges
Els Bombers han extingit el foc i han ventilat tots els habitatges | PMT
Redacció
06 de juny del 2023
Actualitzat a les 15:47h
Aquesta matinada, passada la mitjanit, s'ha declarat un incendi en un habitatge del carrer Ricardo Caro, que ha obligat a desallotjar 36 persones que hi havia a dins, i que intentaven apaivagar les flames amb els extintors de la comunitat i els dels cotxes patrulla de la Policia Municipal que s'hi han desplaçat en rebre l'avís. Els Bombers hi han assistit amb set dotacions, i han aconseguit sufocar l'incendi.

El foc ha començat a causa d'unes espelmes enceses que havien caigut sobre un matalàs, a l'habitatge del tercer pis. Un cop extingit el foc, els Bombers han fet la ventilació interior de tota l'escala, i han accedit a tots els habitatges per poder obrir les finestres i ventilar-los, també.

El Servei d'Emergències Mèdiques ha atès un total de 17 persones. Entre les sis que han necessitat trasllat a un centre sanitari, hi havia una dona embarassada i un nadó, que es trobava a l'últim pis de l'habitatge i ha hagut de ser rescatat a través de la teulada. Diversos agents de Policia han hagit de ser assistits per inhalació de fum i un, per un possible esguinç al turmell.

Els veïns han pogut tornar a casa seva, un cop comprovat que podien passar la nit sense risc, a dos quarts de dues.