Espanya jugarà la segona fase de la Copa del Món de waterpolo a Atenes

Malgrat la clara victòria davant la Xina, la selecció espanyola queda tercera del grup i haurà de guanyar el passi a la final del 19 al 21 d'abril

Les jugadores de la selecció reben instruccions de Miki Oca
Les jugadores de la selecció reben instruccions de Miki Oca | RFEN
Redacció
14 d'abril del 2023
La selecció espanyola femenina de waterpolo haurà de jugar la segona fase de classificació per intentar accedir a les finals de la Copa del Món de waterpolo que se celebraran als Estats Units al mes de juny. Així, després de quedar terceres del seu grup en la primera fase que s'ha disputat a Rotterdam, jugaran tres partits mes del 19 al 21 d'abril a Atenes.

Espanya va tancar la primera fase amb una còmoda victòria davant la Xina (15-7), després d'haver aconseguit guanyar els Estats Units en el primer partit i d'haver sumat una derrota davant d'Itàlia en el segon.

En la segona fase de la classificació per a les finals, Espanya s'enfrontarà a Grècia, Austràlia i, novament, la Xina. Per a aquesta segona fase, la selecció partirà com a primera del grup 2, amb els cinc punts que ha sumat en la primera fase, mentre que Grècia serà segona, amb 3. En cas de quedar primeres o segones, les espanyoles accediran la gran final a Long Beach (EUA), per a la qual ja hi ha quatre seleccions classificades: Estats Units, Itàlia, els Països Baixos i Hongria.