1 de 10
Obres

La R4 no circularà entre Terrassa i Manresa durant dos caps de setmana

Renfe habilitarà un servei de transport alternatiu per carretera i els trens de la R12 s'ajustaran a l'horari del bus per fer el transbord

Imatge de com quedarà l'estació de Rodalies de Vacarisses | Cedida
per La Torre del Palau, Terrassa | 12 d'abril de 2023 a les 11:00 |
A causa d'unes obres d'accessibilitat a l'estació de Vacarisses-Torreblanca que està executant Renfe i millores en la infraestructura entre Manresa i Sant Vicenç de Castellet, a càrrec d'Adif, durant dos caps de setmana les línies R4 R12 no circularan entre les estacions de Terrassa i Manresa.

Així, el 15 i 16 d'abril i el 6 i 7 de maig, Renfe habilitarà un servei de transport alternatiu per carretera als passatgers de la R4, un autobús que serà accessible per a persones amb limitacions de mobilitat i permet el transport de bicicletes i mascotes. Aquests busos sortiran de les estacions afectades amb un marge de temps suficient depenent de l'arribada del tren, i sempre amb un agent acompanyant els passatgers per atendre i orientar les persones que ho necessitin.


Pel que fa a la línia R12, els trens entre Lleida i Manresa circularan ajustant el seu horari al transbordament per carretera entre Manresa i Terrassa, per poder agafar el primer tren que surti en direcció a Barcelona. En sentit contrari, només circularà el tren de la R12 que surt a les 7.45 de L'Hospitalet fins a Terrassa, i la resta aniran fins a Terrassa amb els trens de la R4.

 

Participació