Ballart torna a omplir LaFACT amb la campanya per a les eleccions

L'actual alcalde de Terrassa ha tornat a rebre tot el suport que va obtenir amb la primera presentació de Tot per Terrassa el 2018 al mateix recinte

Jordi Ballart i els representants de Tot per Terrassa, sobre l'escenari de LaFACT Cultural
Jordi Ballart i els representants de Tot per Terrassa, sobre l'escenari de LaFACT Cultural | Marina Torras
02 de febrer del 2023
Actualitzat a les 22:46h
La Factoria Cultural de Terrassa s'ha omplert a vessar per rebre l'acte de presentació de Tot per Terrassa (TxT) de cara a les pròximes eleccions, el 28 de maig, amb Jordi Ballart, actual alcalde de Terrassa, al capdavant. El mateix va succeir fa quatre anys, amb la presentació del partit municipalista al mateix recinte per primer cop. 

L'acte ha acollit centenars de persones que han donat suport a la candidatura, inclosos vídeos dedicatoris de regidors, antics càrrecs, artistes, esportistes i ciutadans de Terrassa, a més de mostres de cultura local a l'escenari, com l'actuació d'Atenea Carter i Gemma Humet, entre altres. 

Ballart ha destacat que durant aquest mandat han complert el 75% dels objectius proposats, a més de realçar algunes fites concretes, tot i patir una pandèmia global i l'impacte de la crisi per la guerra d'Ucraïna. Per exemple, ha comentat que en els 100 primers dies de mandat van aprovar les ordenances, pressupostos i programa de govern, "fet que no havia passat en cap govern anterior".

En total, ha mencionat que en aquests tres anys i mig s'han dut a terme 26.000 obres a la ciutat, més petites o més grans, però totes d'impacte. Ha evidenciat el tracte proper que vol donar a tots els ciutadans, per "No deixar ningú enrere" i ha volgut marcar que "Si algú creia que Tot per Terrassa era una flor de primavera, un amor passatger, s'equivoca", ha recalcat Jordi Ballart.

Una de les característiques que el polític terrassenc ha mencionat del partit Tot per Terrassa és que és un partit 100% local i que no depèn de cap paraigües de partit a nivell català i d'Estat que pugui condicionar algunes decisions i actuacions. "Aprofiteu aquesta oportunitat històrica de tenir un projecte sòlid i 100% local, terrassenc i municipalista", ha continuat l'alcalde. 

L'alcalde ha fet incís en la "campanya de desprestigi" que està patint, de la mateixa manera que el 2019, abans de les anteriors eleccions. Tot i així, ha incitat a la ciutadania a "no fer cas d'articles difamatoris i d'aquells que només estan al costat de les persones i visiten els comerços a mesos de les eleccions". 

Pel que fa a les visions de futur, Ballart està segur de guanyar de nou les eleccions, i vol que en el pròxim mandat Terrassa sigui una ciutat més europea, més verda i sostenible i la capital innoindustrial del segle XXI. Ha reafirmat el seu compromís amb projectes pendents, com la renaturalització de les rieres, les obres de l'Institut Sala i Badrinas i la voluntat de seguir insistint en tema sanitat perquè Terrassa redueixi les llistes d'espera