1 de 10
INFRAESTRUCTURES

​VÍDEO | El PSC Terrassa posa més pressió als pressupostos: «Hi ha un acord de territori i un traçat pactat»

Els alcaldes de Sabadell i Castellar i la candidata socialista a Terrassa reivindiquen la Ronda Nord

Tram de la B-40 entre Viladecavalls i Abrera | ACN
per La Torre del Palau, Terrassa | 25 de gener de 2023 a les 12:38 |
El PSC ha incrementat una mica més la pressió en la negociació dels pressupostos, que s'ha quedat encallada en la Ronda Nord. Aquest dimarts han fet públic un vídeo, difós a través de les xarxes socials, en què apareixen l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el seu homòleg de Castellar, Ignasi Giménez, i l'alcaldable del partit per Terrassa, Eva Candela: "Hi ha un acord de territori i un traçat pactat".

En els dos minuts escassos, els tres han coincidit en la necessitat d'aquesta obra. Farrés ha incidit en què "no és moment de nous debats" i ha recordat el que ja hi ha acordat. Ha qualificat la Ronda Nord "d'imprescindible", tant per connectar amb la població veïna de Terrassa com per "obrir-nos cap al Baix Llobregat". "Necessitem que es faci", ha rematat.

  Giménez, per la seva part, ha posat l'accent en la millora que implicaria per als veïns de Castellar, "suposa més de mitja hora" sortir del municipi per anar a d'altres punts. I això, ha precisat, afecta estudiants, treballadors, ciutadans i empreses que treballen als polígons de la localitat. "És fonamental", ha incidit que hi hagi connexió "especialment" amb la C-58 i que es "faci amb celeritat".

Una reacció que ha arribat poques hores després que els republicans presentessin una esmena a la proposta dels socialistes en la qual s'obrien a "estudiar" la Ronda Nord. I que per al Govern era un pas "important" per desencallar la situació actual amb els comptes catalans. 

 

Participació