La militància de Junts avala que Meritxell Lluís sigui l'alcaldable per Terrassa

Montserrat Caupena serà la número 2 de la candidatura egarenca per les eleccions municipals del 2023

Meritxell Lluís durant una roda de premsa.
Meritxell Lluís durant una roda de premsa. | Julio Diaz / Junts per Terrassa
09 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:47h
Ja és oficial. L'actual portaveu i regidora de Junts per Terrassa, Meritxell Lluís, serà la candidata del partit per les eleccions municipals del 2023. Així ho ha avalat la militància aquest dimecres al vespre en una votació telemàtica. on també han donat suport perquè Montserrat Caupena sigui la número dos de la llista. I ho han fet amb un 95,35% dels vots. 

El passat 17 de maig, Lluís i Caupena van presentar la candidatura conjunta a l'assemblea local perquè fos aquest tàndem femení el que lideri el partit els pròxims comicis. Ambdues han volgut agrair la confiança dels afiliats que han donat suport a aquesta candidatura. 

Per Lluís, permetrà “que Terrassa sigui la capital de la qualitat de vida, el progrés econòmic i la justícia social; ens farà projectar Terrassa cap al futur d’oportunitats que ens mereixem, i que la tercera ciutat de Catalunya sigui clau en la construcció de la República catalana”, ha explicat la candidata de Junts per Terrassa.

Per la seva banda, Caupena ha exposat que la suma d'esforços sempre ajuda a millorar. En aquest sentit ha fet una clara al·lusió al compromís de Junts per ajudar a millorar la vida dels terrassencs i amb la clara convicció que sumar multiplica.

  • Meritxell Lluís. Actual portaveu del grup i número u a les municipals del 2023. Lluís és diplomada en Gestió i Administració Pública i llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració. Té diversos postgraus i un màster en Govern Local. Ha estat coordinadora del Grup municipal i consellera municipal del Districte I del 2003 al 2015, any en què va entrar a l’Ajuntament com a regidora. Ha estat presidenta comarcal i membre del Comitè Executiu Nacional de la JNC. Actualment, és vicepresidenta de la Fundació Torre del Palau, i membre del Consell de la Discapacitat de Catalunya i de la Taula pel Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat.
 
  • Montserrat Caupena. Membre de l’executiva i número dos als comicis municipals. Recentment s’ha incorporat a la candidatura unitària de Laura Borràs i Jordi Turull, com a membre de l’executiva nacional de Junts. Gràcies a l’acord avalat aquest dimarts, també serà la número dos de la llista que la formació presenta a l’Ajuntament de Terrassa per als comicis del maig del 2023. Caupena és llicenciada en Filologia Romànica, té un màster en Logopèdia, i exerceix de professora de secundària i batxillerat en una escola de Terrassa des de fa més 13 anys, una tasca que des de l’any 2003 compagina amb la política local i comarcal. Entre altres càrrecs, Montserrat Caupena ha estat cap comarcal de la JNC, i també ha exercit de secretària comarcal i de consellera municipal. A les eleccions del 2019, era la setena a la llista de Junts per Terrassa.