1 de 10
Concurs

Aquestes són les fotos i vídeos guanyadors del concurs d'Instagram de la Fira Modernista de Terrassa

Hi van participar 557 imatges i tres han estat premiades

Guanyadors del concurs de fotografies i vídeos de la Fira Modernista | Cedida
per A.M, Terrassa, Catalunya | 7 de juny de 2022 a les 16:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com ja és habitual, la Fira Modernista de Terrassa també demana la implicació dels seus visitants per trobar la millor fotografia modernista. Enguany, s'ha arribat a la 10a edició d'aquest certamen i a més a més, s'ha incorporat el concus de peces audiovisuals per a Instagram Fem Stories. 

La 10a edició del Concurs d'Instagram de la Fira Modernista ha rebut un total de 711 fotografies publicades per al concurs, que han optat a tres premis, mentre que la 1a edició del Concurs de peces audiovisuals per a Instagram Fem Stories, ha rebut un total de 16 propostes que han optat a tres premis en tres categories: Originalitat, Millor història i Millor recreació històrica.


Les persones guanyadores del 10è Concurs d’Instagram de la Fira Modernista, totes d'altres localitats, han estat: Ramon Vilalta, Marc Seriol Ángel Ruiz. Per la seva banda, les persones guanyadores del 1r Concurs de peces audiovisuals per a Instagram Fem Stories han estat: Companyia de Cinema de l'Institut de Terrassa, Carla Olivares Subirats, Aina Muñoz Vázquez. 

 

També hauries de llegir
Fa 38 setmanes

Fira Modernista

Fa 37 setmanes

Una Fira Modernista d'èxit

Participació