Aquestes són les fotos i vídeos guanyadors del concurs d'Instagram de la Fira Modernista de Terrassa

Hi van participar 557 imatges i tres han estat premiades

Guanyadors del concurs de fotografies i vídeos de la Fira Modernista
Guanyadors del concurs de fotografies i vídeos de la Fira Modernista | Cedida
A.M
07 de juny del 2022
Com ja és habitual, la Fira Modernista de Terrassa també demana la implicació dels seus visitants per trobar la millor fotografia modernista. Enguany, s'ha arribat a la 10a edició d'aquest certamen i a més a més, s'ha incorporat el concus de peces audiovisuals per a Instagram Fem Stories. 

La 10a edició del Concurs d'Instagram de la Fira Modernista ha rebut un total de 711 fotografies publicades per al concurs, que han optat a tres premis, mentre que la 1a edició del Concurs de peces audiovisuals per a Instagram Fem Stories, ha rebut un total de 16 propostes que han optat a tres premis en tres categories: Originalitat, Millor història i Millor recreació històrica.

Les persones guanyadores del 10è Concurs d’Instagram de la Fira Modernista, totes d'altres localitats, han estat: Ramon Vilalta, Marc Seriol Ángel Ruiz. Per la seva banda, les persones guanyadores del 1r Concurs de peces audiovisuals per a Instagram Fem Stories han estat: Companyia de Cinema de l'Institut de Terrassa, Carla Olivares Subirats, Aina Muñoz Vázquez.